Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tetőfedés, ács- állványozás, bádogozás képes leírás - Építőipar, Vas megye.tlap.hu
részletek »

Tetőfedés, ács- állványozás, bádogozás - Építőipar, Vas megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoipar-vasmegye.tlap.hu » Tetőfedés, ács- állványozás, bádogozás
Keresés
Találatok száma - 5 db
Bádogos Szaküzlet

Bádogos Szaküzlet

Vállalkozásunk 1965 novemberében alakult egy Dózsa György utcai kis műhelyben, amely az évek során folyamatosan bővült, s az akkori kis műhely mára már az egész Dunántúlt ellátó szaküzletté nőtte ki magát. Életünket a gazdasági, a politikai - ezen belül az anyagellátási - nehézségek ellenére, mérsékelt, de egyenletes fejlődés jellemzi. Igazi fejlődésünket a Bádogos Szaküzlet 1992 - es megnyitása jelenti, amelyet családi házunk garázsában indítottunk el. Nagy változást hozott a svéd Lindab cég megjelenése a magyar bádogos és tetőrendszerben. Legelsők közt lettünk a márkakereskedői. Ma Vas megye meghatározó bádogos vállalkozását működtetjük egy saját tulajdonú 120 m²-es bemutató üzlettel és 1200 m²-es késztermék raktárral, valamint egy bádogos termékeket és egyedi megrendeléseket előállító bádogos műhellyel.

Balogh Ács-Állványozó

Balogh Ács-Állványozó

Cégünk közel 15 éves múlttal rendelkezik. 20 ezer m2 állvánnyal dolgozunk a Dunántúl egész területén. Templomok, kastélyok, bevásárló központok, panel- és családi házak, egyéb épületek, létesítmények külső és belső munkálataihoz nyújtunk állványzatot, melyet igény szerint építünk, bontunk, telepítünk. Gyors, pontos, megbízható munkára törekszünk.

Klár Andor

Klár Andor

Zsaluzások: egyenes karú lépcső, íves lépcső, csiga lépcső, lábazatok, oszlopok,falak,födémek. Faszerkezetű építmények készítése könnyűszerkezetű faházak készítése, külső-belső burkolással, szigeteléssel gerendaházak építése, válaszfalakkal, burkolással, szigeteléssel, fafödém készítéssel.

Szabó Ferenc - Tetőfedés, bádogozás

Szabó Ferenc - Tetőfedés, bádogozás

Tetőfedés, bádogozás alpin technikával, nagy szakmai tapasztalattal. Régi épületek tetőszerkezetének felújítása. Munkát vállalok: Celldömölkön és környékén,Csepregen és környékén, Körmenden és környékén, Kőszegen és környékén, Répcelakon és környékén, Sárváron és környékén, Szentgotthárdon és környékén, Szombathelyen és környékén, Vasváron és környékén.

Zsalu kölcsönzés Budapesten

Zsalu kölcsönzés Budapesten

Cégünk Doka zsalurendszerek bérbeadásával és, beszerelésével foglalkozik Budapesten és országszerte . A megbízó igényei szerint, sok éves tapasztalattal rendelkező szakképzett mesterembereink végzik a szakszerű zsaluzat beépítését. Szolgáltatásaink, építőipari kis és közép vállalkozók és magánszemélyek számára egyaránt igénybe vehetőek. Szakmájukban maximálisan jól teljesítő munkatársaink, megbízható, pontos és gyors munkát végeznek, garanciával! Válasszon minket bizalommal, nem fog csalódni!

Tuti menü