Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Klíma, légtechnika képes leírás - Építőipar, Vas megye.tlap.hu
részletek »

Klíma, légtechnika - Építőipar, Vas megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoipar-vasmegye.tlap.hu » Klíma, légtechnika
Keresés
Találatok száma - 7 db
Garty Kft.

Garty Kft.

Klíma- és légtechnikai berendezések forgalmazásával és javításával foglalkozunk. többek között: Hűtéstechnika, Klimatizálás, Klíma, Légtechnika, Hűtőberendezés, Klímadent KFT., Daikin, Fisher, Mitsubishi, StiebelL-Eltron, ablakklíma, felmérés, klímaberendezés, klímatelepítés, központi klíma, légkondicionáló, mobilklíma, multisplit klíma, split klíma.

Klíma beszerelés akciósan

Klíma beszerelés akciósan

Cégünk Profenster Kft. több éves múlttal rendelkező több száz elégedett ügyféllel. Munkatársaink magasan kvalifikált naprakész, legmodernebb szerszámok segítségével, split és inverteres klímakészülékek telepítése, karbantartása, javítása, garanciális javítását végzik. Folyamatos akciónk kedvező áron érhető el már otthonába a jéghideg klíma. Áraink már a beszerelést is tartalmazzák! Ha nem biztos benne, hogy melyik készülékre van szüksége, kérje az ingyenes helyszíni felmérést, szaktanácsadást és a gyors árajánlat készítést.

Központi-porszívó

Központi-porszívó

Cégünk központi porszívó rendszerek tervezésével, telepítésével, forgalmazásával foglalkozik. Webáruházunkban megtalálhatóak, és akár meg is rendelhetőek az általunk forgalmazott Aertechnica és Sistem-Air termékek.

Márkás klíma berendezések

Márkás klíma berendezések

Dél-Alföldi Klíma Kft kedvezményes árú Daikin, LG, Midea, Samsung, Gree: lakossági, kereskedelmi, fali split klímák, légtisztítók, mobil klímák , páramentesítők, hőszivattyúk értékesítésével, beszerelésével és karbantartásával foglalkozó cég. Ha nem tud választani, hívja a sok éves tapasztalattal rendelkező kollégáinkat, kik állnak rendelkezésére és válaszolnak minden kérdésére. Webáruházból rendelve 50.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes házhoz szállítás. Garanciális klíma szerelés rövid határidővel vállalunk.

May-Way Kft.

May-Way Kft.

A May Way Kft. az alapítók tíz éves tapasztalatára alapozva 1999-ben családi vállalkozásként jött létre Szombathelyen, és folyamatos fejlődéssel mára a komolyabb teljesítményű és méretű, összetett, illetve speciális klíma- és szellőzéstechnikai megoldások szakértőjévé vált.

Samsung invertes klíma készülékek

Samsung invertes klíma készülékek

Kiváló minőségű Samsung klímák a Klimainfo jóvoltából. A Samsung klímákra jellemző a megbízhatóság, a hosszú élettartam, és nem utolsó sorban az, hogy energiatakarékosak. A Samsung klímákon kívül még más, nagyszerű márkákat is kínálnak vásárlóiknak (LG, Panasonic, Daikin, Midea, Mitsubishi, Toshiba, stb.). A webáruház segítségével kényelmesen meg lehet rendelni a termékeket, online. Klímaszerelőik zöld kártyával rendelkeznek, tehát az ő segítségükkel a klímaberendezés megőrzi a garanciáját a szerelés után is.

T+T Klíma Bt.

T+T Klíma Bt.

Cégünk hűtés, klíma és légtechnikai rendszerek telepítésével, forgalmazásával, karbantartásával és szervízelésével foglalkozik. Forgalmazott márkák: Daikin, Toshiba, LG, Samsung, Mitsubishi Electric, Panasonic, Midea, stb.

Tuti menü