Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kertépítés, parkosítás képes leírás - Építőipar, Vas megye.tlap.hu
részletek »

Kertépítés, parkosítás - Építőipar, Vas megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoipar-vasmegye.tlap.hu » Kertépítés, parkosítás
Keresés
Találatok száma - 5 db
FLOR-TOX Kertészeti Szolgáltató és Tanácsadó Kft.

FLOR-TOX Kertészeti Szolgáltató és Tanácsadó Kft.

A FLOR-TOX Kertészeti Szolgáltató és Tanácsadó Kft. Szombathelyi székhelyű kertészeti, parképítési, vegyszeres gyomirtási illetve növényvédelmi szolgáltatási feladatokra szakosodott vállalkozás, mely 1997-be alakult. Az ügyviteli, könyvelés előkészítési feladatok ellátását 1 fő látja el. Nagyobb munkák alkalmával a már kialakult, megbízható alvállalkozói partnereink bekapcsolódásával zökkenőmentesen, a határidők pontos betartásával végezzük feladatainkat. Megbízási szerződés alapján bizonyos munkákra szakosodott brigádokat, alkalmazunk.Technikai felszereltség tekintetében a vállalkozás folyamatosan bővíti gépparkját a felmerülő igények minőségi kivitelezése érdekében. A telepítésre kerülő növényeket garantált minőséget biztosító termelőktől szerezzük be. Az elmúlt közel 5 évben gyors fejlődést tudhat maga mögött a társaság. Az első években a piacra betörés, a cég megismertetésének nehézségeit követően ma már rendszeresen visszatérő partnerekkel állunk kapcsolatban mind a magán, mind a vállalkozási szférából. A vállalkozás célja az állandó megbízható partneri viszony kialakítása. Igény szerint díjtalan helyszíni felméréssel és tanácsadással állunk tisztelt megrendelőink rendelkezésére.

Gardenmax

Gardenmax

A sok munkával és költséggel elkészült kertet nem hagyhatjuk leromlani pár hét alatt. Folyamatos szakértelemmel gondozni kell, hogy sokáig örömét lelje benne. Vállaljuk díszkertek folyamatos és egyszeri gondozását, hogy Önnek és családjának csak a pihenés maradjon. A gyepek felszínén az elhalt növényi részekből idővel gyepfilc képződhet. Jelenléte túlzott vastagságban kimondottan káros. Ha az anyag felhalmozódása nagyobb mint a lebomlási folyamatok gyorsan vastag filcréteg alakulhat ki. Ez az alacsony pH-ú réteg szigetelőként viselkedve akadályozza a víz, tápanyagok, és az oxigén áramlását, hajlamosabbá teszi a betegségekre, valamint, de nem utolsósorban a gyomok elterjedésére a pázsit felületen. Gyepszellőztetés nem más mint, amikor az erősen elfilcesedett gyepet célgéppel megszabadítjuk a felhalmozódott filcrétegtől.

Kert Szerviz

Kert Szerviz

Kertépítés. Díszkertek gondozása, folyamatos karbantartása. Minőségi gyepápolás. Az élő növényzet gondoskodást, folyamatos ápolást igényel. Az elhanyagolt vegetáció elveszti esztétikai értékét és ismételt helyreállítása sok munkával, időráfordítással és költséggel jár. Éppen ezért fontos a minket körülvevő környezet folyamatos karbantartása. Vállalkozásunk ebben kíván segítséget nyújtani Tisztelt Megrendelőinknek!

Kertépítés nem csak Szombathelyen

Kertépítés nem csak Szombathelyen

Köszöntöm weboldalamon. A következőkben vázolnám tevékenységi köreinket: magán és közületi kertek tervezése és kivitelezése, feng shui, mediterrán, zen kert tervezése, kivitelezése, sziklakertek,csobogók, füvesítés, magvetéssel, illetve gyeptéglázással, támfalak készítése, növénytelepítés,növényforgalmazás, gyeprács, és térburkolat lerakása, öntözőrendszer telepítése, beltéri növénydekoráció, télikertek, mindennemû gondozási munkák, gépi földmunkák mini kotró, rakodóval, gépi kaszálás, hó eltakarítás. Forduljon hozzánk bizalommal.

Simon kertészet

Simon kertészet

Vállaljuk kertek teljes körű kivitelezését a tervezéstől egészen az építésig. Tevékenységünket Nyugat Magyarországon és Ausztria keleti részében végezzük. Tekintse meg Internetes bemutatkozó anyagunkat, reméljük elnyeri tetszését!

Tuti menü