Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Építőipar, Vas megye linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Építőipar, Vas megye képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: epitoipar-vasmegye.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 122 db
 Falco Zrt.

Falco Zrt.

A technológiailag elsőosztályú, kedvező árú, faalapanyagú laptermékek szállítójaként lényegesen hozzájárulunk a faalapanyagú laptermékek tovább-fejlesztéséhez. Termékeinket majdnem minden területen használják, a padlótól a bútorokon keresztül az ablakkeretig. A fejlesztésekbe történő beruházások lehetővé teszik ma számunkra, hogy minden részletet tökéletesítsünk az egységes szervezetünkön keresztül. Legfőképpen a következőket teszi lehetővé.

 Manpet megoldások - árnyékolástechnika, redőny, roletta

Manpet megoldások - árnyékolástechnika, redőny, roletta

A külső és belső tereknek az árnyékolása hasznos kiegészítői napjainkban a régi, vagy modern családi házaknak, társasházaknak, üzemépületeknek, vagy irodáknak. Az árnyékolás tetszőleges beállításával érhetjük el, hogy mennyi fény jusson be az adott épületbe. Védenek az UV sugaraktól és a kíváncsiskodó szemektől. Tekintse meg termékeinket és biztos, hogy megtalálja az Önnek megfelelőt!

 Polsztirol díszlécek és épületdíszítő elemek

Polsztirol díszlécek és épületdíszítő elemek

A Polisztirol díszlécek és épületdíszítő elemek nagyon divatos stukkós alkalmazás! Kültérre és beltérre egyaránt alkalmazzák, praktikussága és szépsége miatt. Amiért érdemes választani a Polisztirol Épületdíszeket: -könnyen mozgatható, szállítható -rugalmas (jól illeszkedik az egyenetlen falfelületeken is) -festhető -könnyű vele dolgozni -kedvező alacsony ár -párás helyen is alkalmazható -nagy méret és forma választék -környezetbarát, mert a megmaradt polisztirol alapanyag újrahasznosítható

 Stukkó webáruház - díszléc, rozetta, oszlop, 3d betű

Stukkó webáruház - díszléc, rozetta, oszlop, 3d betű

Cégünk bel- és kültéri épületdíszeket gyárt hungarocellből. Egyedi elképzelések megvalósítását is vállaljuk, méretbeli korlátok nincsenek. Eps alapanyagú hungarocellből készítjük a kültéri díszítőelemeinket, natúr vagy kérgesített felülettel. Beltéri termékeinket Xps alapanyagból állítjuk elő. Látogasson el webáruházunkba! Üdvözlettel: DekoStar Épületdíszek

A.B.Holz

A.B.Holz

Építőipari kivitelezés: Ipari és mezőgazdasági csarnokok, raktárak kivitelezése, a tervezéstől az átadásig. Csarnokszerkezetek tervezése, kivitelezése többféle konstrukcióban: -Acélszerkezet -Betons zerkezet -Faszerkezet -Falazott szerkezet Többféle oldalfal és tetőkialakítás: -Lemezelt -Falazott - Palázott

A.B.Holz - Épületfa,fűrészáru

A.B.Holz - Épületfa,fűrészáru

Lukácsházi fűrészüzemünkben gyártunk és Szlovák importból származó épületfát forgalmazunk.Készletünkben megtalálható az összes járatos épületfa méret, egyedi igényeket is gyorsan ki tudunk elégíteni. Árképzésünkben törekszünk arra, hogy a vásárlói igényeket, a minőséget és az árakat összhangban tartsuk. Forgalmazott termékek: -Fenyő fűrészárú, épületfa -Léc, deszka, gerenda, padló -Lambéria, hajópadló -OSB lapok -Ajtó-ablak frízek Forgalmazott termékeinket kedvező áron kiszállítjuk, igény esetén rovar-gomba és lángmentesítő szerrel( Teteol ) kezeljük.

AB-árnyékolástechnika - Szombathelyen is

AB-árnyékolástechnika - Szombathelyen is

Több mint 35 éve a szakmában. Pontos megbízható szakemberekkel dolgozunk. 5 év garanciát adunk munkáinkhoz. Alumínium, műanyag redőnyök, Zsaluziák, reluxák, szúnyoghálók, szalagfüggönyök, roletták, napvédőhálók, Garázskapuk, napellenzők minden féle színben nagy választékban, elektronikus kivitelben is, gyors szakszerű munkavégzés. Helyszíni díjtalan felmérés. Rendszeres akciókkal állunk rendelkezésükre minden kedves megrendelőnek a hét minden napján.

Ablak - Szombathely

Ablak - Szombathely

Cégünk nyílászárók értékesítésével, beépítésével és az ezzel kapcsolatos munkálatok elvégzésével foglakozik. Főbb termékeink: Nyílászárók: Műanyag Nyílászáró: - Műanyag ablak - Műanyag bejárati ajtó - Műanyag erkélyajtó - Beltéri ajtók Árnyékolástechnika: - Redonyök - Reluxák - Szúnyoghálók,Párkányok,Takarólécek

Ablak Savaria

Ablak Savaria

Ablak Savaria Kft szolgáltatásai: egyedi nyílászárók tervezése, egyedi nyílászárók gyártása, minőségi beszerelése. Ha nyílászáróban is a minőséget várja el akkor válassza az Ablak Savaria Kft.-t.

Hirdetés
AGROPLÁN Kft.

AGROPLÁN Kft.

Az Agroplan Kft. több éves működése során az ország egész területét érintő tevékenységet folytat. Tevékenységünk kiterjed a tervezésre, a pályázatírásra és lebonyolításra, valamint a szaktanácsadásra. Ügyfeleinknek a beruházás előkészítésétől a tanácsadáson keresztül, a kivitelezés lebonyolításáig összevont szolgáltatást nyújtunk. Számos, a referencia listában látható, EU-s pályázatban vettünk részt, kapcsolódó építészeti tervezésben és egyéb feladatok megoldásában, segítve ezzel partnereinket. A partnerlistában szereplő technológiai és szakági tervezőkkel szoros kapcsolatot tartunk fenn, dolgozunk együtt hatékonyan.

Akciós kültéri ablakkeret díszléc

Akciós kültéri ablakkeret díszléc

Homlokzatok díszítésére használható elsősorban, az ablakok , ajtók keretezésére. Elegánsabb megjelenést érhet el, ha a nyílás közepére díszelemet használ. Expandált polisztirolból alapanyagból készül ez a termékünk, 2 méter hosszú szálakban. Már festésre előkészített, UV álló, műgyanta kötőanyagú bevonattal kérgesített felülettű, bordó színben. Felszerelés után várakozás nélkül bármely homlokzatfestékkel festhető a kívánt szín eléréséhez, ezzel jelentősen felgyorsíthatja a kivitelezés idejét, nem kell megvárni amíg a natur polisztirol elemek esetében a több alkalommal ,helyszínen felhordott kérgesítő anyag megszárad és festhető lesz.

AKME Kft.

AKME Kft.

1994-be alakultunk 2 fővel és 1 alkalmazottal. Jelenleg a Kft-nek 5 tagja és 14 alkalmazottja van. Az eredeti kis 25 m2-es csavarboltból a Mátyás király úton 200 m2-en működő Csavar - Szerszám Szaküzletté fejlődtünk. Mátyás király úti üzletünket 2008. tavaszán teljesen felújítottuk. Ezzel az eladótéren kívül a raktározási lehetőségeink is jelentősen javultak.

Árnyékolástechnika - minden ami árnyékolás

Árnyékolástechnika - minden ami árnyékolás

Szeretne Ön is igényes árnyékolást otthonába, irodájába? Válasszon akár modern vagy hagyományos stílust, mi megvalósítjuk! Már több mint 35 éve állunk a vásárlóink igényeinek rendelkezésére! Német minőségi alapanyag! Tegyen próbára! Az ország egész területén! Válasszon az alábbi termékek közül és nézze meg a részletesebb leírást: - Alumínium redőny - Műanyag redőnyök - Reluxák - Szalagfüggönyök - Roletták - Zsaluziák - Napellenzők - Szúnyoghálók - Redőnykapuk A legtöbb munkát Szombathely, Győr és Sopron környékén vállaljuk!

Bádogos Szaküzlet

Bádogos Szaküzlet

Vállalkozásunk 1965 novemberében alakult egy Dózsa György utcai kis műhelyben, amely az évek során folyamatosan bővült, s az akkori kis műhely mára már az egész Dunántúlt ellátó szaküzletté nőtte ki magát. Életünket a gazdasági, a politikai - ezen belül az anyagellátási - nehézségek ellenére, mérsékelt, de egyenletes fejlődés jellemzi. Igazi fejlődésünket a Bádogos Szaküzlet 1992 - es megnyitása jelenti, amelyet családi házunk garázsában indítottunk el. Nagy változást hozott a svéd Lindab cég megjelenése a magyar bádogos és tetőrendszerben. Legelsők közt lettünk a márkakereskedői. Ma Vas megye meghatározó bádogos vállalkozását működtetjük egy saját tulajdonú 120 m²-es bemutató üzlettel és 1200 m²-es késztermék raktárral, valamint egy bádogos termékeket és egyedi megrendeléseket előállító bádogos műhellyel.

Balogh Ács- Állványozó - Gépkölcsönző

Balogh Ács- Állványozó - Gépkölcsönző

Bérbeadás: építőipari állványzatok, Krause, Graf típusú homlokzati állványok, alumínium csőállványok, guruló állványok, kőműves vasbakok, alumínium létrák, állványpadlók, födémtámaszok (pulc), csuklókaros személyemelő gép, cserépfelvonó lift, betonkeverők, utánfutók.

Balogh Ács-Állványozó

Balogh Ács-Állványozó

Cégünk közel 15 éves múlttal rendelkezik. 20 ezer m2 állvánnyal dolgozunk a Dunántúl egész területén. Templomok, kastélyok, bevásárló központok, panel- és családi házak, egyéb épületek, létesítmények külső és belső munkálataihoz nyújtunk állványzatot, melyet igény szerint építünk, bontunk, telepítünk. Gyors, pontos, megbízható munkára törekszünk.

Beltéri díszlécek

Beltéri díszlécek

Egyedi, igényes megjelenést szeretne otthonában ,nappalijában vagy üzletében és nem szeretne aránytalanul sokat fizetni érte?Akkor a legjobb helyen jár! Nálunk mindent megtalál ami otthona, környezete megszépítéséhez szükséges, akár beltéri akár homlokzati díszítésről legyen is szó. És mindez polisztirolból!Polisztirol könnyű hab anyag, melynek köszönhetően a díszléceknek csekély a súlya, könnyen felszerelhetőek bárhová, homlokzati ablakkeret díszítésről, vagy egy szoba sarokdíszítéséről legyen is szó, tökéletesen ellenállnak az időjárás viszontagságainak és a hagyományos gipsz stukkóval teljesen megegyező a megjelenés, a hatás!

Tuti menü