Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Épületvillamosság, Villanyszerelés képes leírás - Építőipar, Vas megye.tlap.hu
részletek »

Épületvillamosság, Villanyszerelés - Építőipar, Vas megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoipar-vasmegye.tlap.hu » Épületvillamosság, Villanyszerelés
Keresés
Találatok száma - 5 db
BM Magyarország

BM Magyarország

A BM 50 éve készíti a villanyszerelőknek szánt termékeit az iparáról híres észak-olaszországi gyáraiban saját fejlesztésű nagy kapacitású gépei segítségével. A folyamatosan ellenőrzött minőség magasan megfelel a világon elfogadott normák és szabványok követelményeinek, továbbá visszaigazolt a felhasználók megelégedése. A BM büszke saját fejlesztési folyamatára, melynek során egy kivitelezőkből, szerelőkből álló tanács véleményét is hasznosítják. A hazájában piacvezető BM termékei mára a világ számos országában fellelhetők. A helyi iroda működésének megkezdése után a BM villanyszerelési termékei Magyarországon is hamar válnak közkedveltté köszönhetően a minőségi olasz gyártásnak, a termék minőségének, az árának és a terméktámogatásnak.

Fülöp-Vill

Fülöp-Vill

Cégünk alapjait 1999-ben, az egyéni vállalkozói igazolvány kiváltásával tettük le. Kezdetben villanyszereléssel foglalkoztunk, majd 2002 februárjában megnyitottuk villamossági üzletünket. Ez helyes döntésnek bizonyult, hiszen bebizonyosodott, hogy a két tevékenység nagyon jól kiegészíti egymást. A kitartó és precíz munka meghozta gyümölcsét. Egyre több megrendelés érkezett, és megszaporodtak a vásárlók is. A családi házak villanyszerelési munkái mellett, egyre több nagyobb volumenű feladattal bíztak meg bennünket, melyeket sorra sikerrel teljesítettünk. A folyamatos fejlődés eredményeképpen 2004-ben elérkezettnek láttuk az időt, hogy vállalkozásunkat Kft-ként működtessük a továbbiakban. Jelenleg 5 főt és több alvállalkozót foglalkoztatunk. A villamossági szolgáltatások Fülöp György irányítása alatt zajlanak, míg a villamossági szaküzlet vezetését a feleség, Fülöp Györgyné Dunavári Gabriella végzi.

Grand-Vill

Grand-Vill

Szeretettel köszöntjük a Grand-Vill Mérnöki Iroda Kft. weboldalán. Cégünket villamosmérnöki tevékenység végzésére alapítottuk 1998-ban, közel 10 év magántervezői tapasztalatra alapozva. Vállalkozásunk 2002 óta kft formában folytatja tevékenységét. Az elmúlt évek során tevékenységi körünk bővült, így a komplett épületvillamossági tervezés mellett ma már minősített tervező partnere vagyunk több áramszolgáltató vállalatnak, és készítünk villamos terveket településrendezési tervekhez is. Tervezőként, szakértőként és villamos biztonságtechnikai felülvizsgálóként több hazai és nemzetközi beruházó megbízásának tettünk eleget. Idegen nyelvismeretünk révén tervhonosításokat és engedélyezéseket bonyolítunk több nemzetközi ipari és kereskedelmi nagyvállalatnak.

HELIOS Kft.

HELIOS Kft.

Szombathely Nyugat-Magyarországon fekszik, 10 km-re az osztrák határtól. A kedvező központi fekvésnek köszönhetően legfeljebb 2 napos szállítási határidővel Európa minden országába eljutnak termékeink.

Villamos Légvezeték- és Kábelszerelő Kft.

Villamos Légvezeték- és Kábelszerelő Kft.

A cég 1995-ben alakult, 3 tulajdonaként. Kezdetben csak generál kivitelezőként voltunk jelen a piacon, de ahogy az igények nőttek, úgy nőtt cégünk személyi állománya is. Jelenleg 38 fővel dolgozunk. Szakembereink között megtalálhatók villamos mérnökök, geodéták, erős áramú kábelszerelők, illetve egy 30 fős kivitelező gárda is, melyben szakmán belül minden tevékenységre megtalálhatóak a szakemberek. Munkánkat több munkacsoportra bontva végezzük, így lehetőségünk nyílik, hogy folyamatosan 4-5 munkaterületen, egymással párhuzamosan végezzük tevékenységünket. A megrendelési állományunk nagy többsége, 40 % az E-ON felé, a maradék 60% pedig külső irányba (pl.: Zalaegerszeg - Boba vasútvonal szabványosítása, ipari parkok, Szombathely Főtér) irányul.

Tuti menü