Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Építőipar - Szállítmányozás képes leírás - Építőipar, Vas megye.tlap.hu
részletek »

Építőipar - Szállítmányozás - Építőipar, Vas megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoipar-vasmegye.tlap.hu » Építőipar - Szállítmányozás
Keresés
Találatok száma - 9 db
Dominó Logistic

Dominó Logistic

Tisztelt leendő Ügyfelünk! A következő néhány sorban szeretnénk Önt megismertetni Cégünkkel, annak reményében, hogy mielőbb elégedett Partnereink között üdvözölhessük Önöket is. A Dominó Logistic Kft-t. 2002 májusában egy jogi és egy magánszemély alapította. Anyacégünkhöz való ragaszkodásunkat kifejezendő tartottuk meg a Dominó nevet. Fő tevékenységi körünk a belföldi és külföldi fuvarszervezés. Partnereink növekvő igénye és a cég fejlődése magával vonta egyéb tevékenységi körök (raktározás, logisztika, gyűjtő és expressz szállítás) felvételét is az eredeti szolgáltatások közé. Emellett járműparkunkat fejlesztettük. 2004 nyarán Budapesten létrehoztunk egy irodát, melynek feladata nemzetközi és belföldi gyűjtős tételek szervezése és partneri körünk bővítése. A fuvarfeladatok megoldásában állandó alvállalkozóink és társcégeink gépjárműparkja áll rendelkezésünkre. Minden alvállalkozónk CMR felelősségbiztosítással, Cégünk pedig szállítmányozói felelősségbiztosítással rendelkezik.

Építőanyag Info

Építőanyag Info

Az Építő-anyag. eu-n információkat talál építőanyag gyártókról, építőanyag kereskedésekről, tüzépekről, építőanyagokról mint porotherm tégla, leiertherm tégla, ajtó, ablak, ytong, stb. Az oldal folyamatosan bővül az információkkal. Ha valamit keres és nem találja legyen az bármilyen építőanyaggal kapcsolatos jelezze a szerkesztőnek.

Galambos Trans

Galambos Trans

Gépjárművezetőként 40 munkatársunk dolgozik, gépjárműparkunk 26 tehergépkocsiból áll. A piaci igényeknek megfelelően sürgősségi fuvarok ellátására is felkészültünk: a halasztást nem tűrő szállítási feladatokat két gépjárművezető, váltott beosztással teljesíti.

Gréder akció - Starex.hu

Gréder akció - Starex.hu

A Starex Pro Kft. anyagmozgató gépek terén a legjobbat nyújtja vásárlóinak. Különböző teljesítményű munkagépek széles választékát kínálja az érdeklődőknek. Árulnak többek között traktorokat, targoncákat, sok más mezőgazdasági munkagépet és alkatrészt. Forgalmaznak dízeles, gázüzemű és elektromos targoncákat is. A kiváló minőségű HECHA targoncákat forgalmazzák. Ezek a targoncák egyre elterjedtebbek világszerte is, mert mind kényelmi, mind munka szempontjából sok pluszt nyújtanak elődjeikkel szemben. A cég Gödöllőn található, jól megközelíthető helyen.

Milos Logistics

Milos Logistics

Köszönjük, hogy megtisztelt bennünket azzal, hogy a honlapunkra látogatott. Engedje meg, hogy néhány gondolattal bemutassam a Milos Logistics Kft.-t. A Milos cégcsoport közúti áruszállítással és szállítmányozással, valamint logisztikai központ működtetésével foglalkozik, amely a szombathelyi Claudius Ipari Parkban található. A szervezet székesfehérvári telephellyel rendelkező elődje egy nagy múltú, piacvezető, országos hálózattal rendelkező vállalatcsoport privatizációjával került a cégcsoportba. Így egyesült a tradicionális szakmai tapasztalat egy új vállalkozás rugalmasságával és dinamizmusával.

STEP-CARGO Logisztikai Kft

STEP-CARGO Logisztikai Kft

STEP-CARGO Logisztikai Kft Magyarország. Nemzetközi közúti árufuvarozással, szállítmányozással, fuvarszervezéssel és fuvarközvetítéssel állunk minden meglévő és leendő ügyfeleink részére. A cég profilja a pontosság!

Tér és Forma Szombathely

Tér és Forma Szombathely

Fő profilunk a nemzetközi közúti árufuvarozás, szállítmányozás, fuvarszervezés és fuvarközvetítés. Renault Míg kezdetben kizárólag magánfuvarozók és egyéb partnerek eszközeire szerveztünk fuvarokat, 1996-tól saját fuvareszközeink segítségével is teljesítjük megbízóink fuvarigényeit. Gépkocsiparkunk 3,5-től 25 tonnáig terjedő teherbírással rendelkező, általában öt évnél nem idősebb gépkocsikból áll. ADR Kezdetektől fogva vállaljuk és végezzük küldeménydarabos veszélyes (ADR-es) áruk fuvarozását. Valamennyi saját tehergépkocsink el van látva az alapvető ADR felszereléssel, gépkocsivezetőink rendelkeznek ADR vizsgával. Cégünk egyik ügyvezetője veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadói és ADR ügyintézői vizsgával rendelkezik.

Túlméretes kísérés-Szombathely

Túlméretes kísérés-Szombathely

Cégünk, kedvező áron, rövid idő alatt és nagy tapasztalattal dolgozik az Ön építési területén. Fő profilunk: alap, árok, akna, közművezeték árok és egyéb földmunkák, gumilánctalpas minikotróval, nehezen hozzáférhető helyeken is! Építési törmelék és föld elszállítása, valamint járműre való rakodása. - Gyors, pontos, megbízható munkavégzés. - Korrekt árak. - Udvarias ügyintézés. Kiszállási, szolgáltatási terület: Szombathely és vonzáskörzete, Vas megye.

Zoll-Sped Kft.

Zoll-Sped Kft.

Zoll-Sped Kft. 1991-ben alakult, mint szolgálati helyet üzemeltető vámügynökség. 2001 év szeptembere fontos dátum hisz 10 esztendős jubileumunkat ünnepeljük. A kezdés mindössze egy 50 négyzetméter alapterületű konténer irodaegyüttesből indult. Ma már a legkorszerűbb körülmények között nyújtjuk vámügynöki szolgáltatásainkat, hisz mintegy 30.000 négyzetméter nagyságú területünkből 1 ha terület a vámügyi szolgáltatásokra aktívan felhasznált területrész. Itt épült meg az impozáns, 3 szintes irodakomplexum, ami 640 négyzetméter alapterületű. Földszinti területein 2 x 5 munkahelyes vámadat-feldolgozás és elektronikus vámáru-nyilatkozatadás teszi gyorsabbá a különféle vámeljárási mozzanatokat. Közösségünk összlétszáma: 20 fô.

Tuti menü