Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Építőipar - Nyílászárók képes leírás - Építőipar, Vas megye.tlap.hu
részletek »

Építőipar - Nyílászárók - Építőipar, Vas megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoipar-vasmegye.tlap.hu » Építőipar - Nyílászárók
Keresés
Találatok száma - 8 db
Ablak - Szombathely

Ablak - Szombathely

Cégünk nyílászárók értékesítésével, beépítésével és az ezzel kapcsolatos munkálatok elvégzésével foglakozik. Főbb termékeink: Nyílászárók: Műanyag Nyílászáró: - Műanyag ablak - Műanyag bejárati ajtó - Műanyag erkélyajtó - Beltéri ajtók Árnyékolástechnika: - Redonyök - Reluxák - Szúnyoghálók,Párkányok,Takarólécek

Ablak Savaria

Ablak Savaria

Ablak Savaria Kft szolgáltatásai: egyedi nyílászárók tervezése, egyedi nyílászárók gyártása, minőségi beszerelése. Ha nyílászáróban is a minőséget várja el akkor válassza az Ablak Savaria Kft.-t.

Biztonsági ajtók forgalmazása

Biztonsági ajtók forgalmazása

Ajtó paraméterek - Az ajtó 2 standard méretben kapható: 860x2050; 950x2050 mm. - A szárnyrész 2,5 mm, a tokszelvény 1,5 mm vastag, acéllemezből készül. - A szárny 70 mm vastag, betétje 67,5 mm besajtolt hőszigetelő réteg A szigetelő rétegnek köszönhetően rendkívüli módon megnő az ajtó, hő- és hangszigetelő képessége. - Festékanyaga (Epoxigyanta és poliészterbázisú, hőre keményedő porhalmazú festékanyag). - Pántolás: 4 darab, 3,5 mm vastag acéllemezből kialakított tokba süllyesztett, állítható csapágyas csuklópántok. - Műszaki paraméterek: Msz En 1192:2201 Msz En 1026:2001 Msz En 12567:2001 MSZ En Iso 140-3:1988:2001 Msz14800-4:1984 Bevizsgált tulajdonságok - Szilárdsági követelmények: nagy. - Tűzállóság: közepesen éghető - Légzárás: L2. - Hőszigetelés 4.0 W/m2K. - Léghang gátlás: Rv = 41 Db. Extrák - Exkluzív világító leddel ellátott kilincsgarnitúra, 5 darab kulccsal. - Beépített csengő és halszemoptikás kitekintő. - 3 színben kapható: Sötétmogyoró, cseresznye és fehér.

Homlokzati Hőszigetelés - Az Ön  partnere

Homlokzati Hőszigetelés - Az Ön partnere

Ablakok, ajtók, nyílászárók széleskörű forgalmazása piaci ár alatt,azok beépítése. Homlokzati hőszigetelés kivitelezése akár anyagbeszerezéssel kedvező áron, megbízható referenciamunkákkal! Honlapunkon számtalan cikket, tanácsot talál, keressen minket bizalommal, és elkészítjük Önnek a megfelelő ajánlatunkat!

Kelet-Ablak KFT

Kelet-Ablak KFT

Műanyag és Alumínium nyílászárók gyártása egyedi méretre. Redőnyök , párkányok, könyöklők, szúnyoghálók, beltéri ajtók forgalmazása, szerelése. A Win-Plast KFT jelentős ismeretekkel és kapcsolatokkal bír a hazai nyílászáró piacon, ennek köszönhetően született meg a döntés, hogy belevág a konfekcionálásba. A két cég szoros kapcsolódásának köszönhető, hogy a Kelet Ablak KFT. piaci pozíciója egyre erősödő. Megrendeléseink számának folyamatos növekedése egyértelmű bizonyítéka annak, hogy megbízóink elégedettek az általunk nyújtott szolgáltatásokkal, és azok minőségével, ahogyan termékeinkkel is.

Marketéria Kft.

Marketéria Kft.

A marketériás stílusbútoroktól egészen az Ön ablakáig. Családi vállalkozásunkat 1999-be alapítottuk, a Soproni Erdészeti és Faipari Egyetem mérnöki karán megszerzett tudásunkra alapozva. 1999-be vágtunk neki a nyílászárók tervezésének, gyártásának. Mára sikerült olyan szakmai és partnerkapcsolatokra szert tenni, hogy bármilyen bonyolult szerkezet megvalósítására profi megoldást tudunk Önnek kínálni. Célunk, hogy aprólékos munkával, megalapozott tudásunkkal segíteni Önt abban, hogy ne vesszen el a tucatáruk tengerében, hanem a minőséget szem előtt tartva váltsa valóra álmai otthonát!

Solartrend

Solartrend

Műanyag nyílászárók. Élvezze a napfényt az otthon melegéből! SCHÜCO CT 60 AS 3 kamrás és CT 70 AS MD műanyag nyílászárók Ha nálunk rendeli meg nyílászáróit, a tanácsadástól egészen a beépítésig mindenben állunk rendelkezésére. Kiváló minőségű, német ablakokat, ajtókat kínálunk. Bármilyen elképzelését megvalósítjuk, méret, szín és forma tekintetében. Egyedi méretezésért nem számítunk felárat. A megrendelés volumene sem jelent akadályt: akár egy ajtó vagy egy társasház nyílászáróit is elkészítjük.

X Kft.

X Kft.

Ön az X Biztonságtechnikai Ajtó- és Kaputechnika Kft-ben egy olyan vállalatra talált, amely biztos partnere lesz az ajtó- és kaputechnika területén. Cégünk üzletpolitikájának alapelemei: Megbízhatóság a szolgáltatásban - megbízhatóság a termékminőségben! A színvonalas szolgáltatás megvalósítása érdekében olyan szervezeti struktúrát hoztunk létre, amely gyors, megbízható kiszolgálást biztosít magánmegrendelőinknek és viszonteladóinknak egyaránt. Tevékenységünk a hagyományos kereskedelmi tevékenységen, kis- és nagykereskedelmen túl kiterjed a tervezés, szerelés és szerviztevékenységre is. Célunk szolgáltatásunk gyorsaságának és színvonalának folyamatos növelése. Termékkínálatunk összeállításánál semmit nem bízunk a véletlenre. Kizárólag neves gyártók megbízható termékeit vesszük fel értékesítési programunkba. Szállítóinkat - mint legjelentősebb hazai partnerük - teljes termékválasztékkal képviseltetjük.

Tuti menü