Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Építőipar - Hivatalos ügyintézés képes leírás - Építőipar, Vas megye.tlap.hu
részletek »

Építőipar - Hivatalos ügyintézés - Építőipar, Vas megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoipar-vasmegye.tlap.hu » Építőipar - Hivatalos ügyintézés
Keresés
Találatok száma - 5 db
Magyar Építész Kamara

Magyar Építész Kamara

Nyilvántartásunk táblázat formájában tartalmazza az adott cég nevén, telefonszámán, postai, honlap és e-mail címén kívül a cégvezetők nevét, az alkalmazottak számát, a cég tevékenységi körét valamint tárgyalóképes nyelvtudását is.

Szombathely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

Szombathely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

A szombathelyi Tourinform Iroda 2001 óta segíti turisztikai és kulturális információs tevékenységével a városba látogatókat és a helyi lakosságot. 2008 májusától a belváros egyik legforgalmasabb pontján, a Király utca és a Fő tér sarkán található tágasabb irodában várják az érdeklődőket és a városba látogató turistákat az AGORA - Tourinform Iroda munkatársai.

Szombathely Város Tűzoltósága

Szombathely Város Tűzoltósága

Ennek a menüpontnak az a célja, hogy segítségével bemutassuk szervezetünk azon feladatát, amit a készenléti szolgálatot ellátó tűzoltók látnak el. A készenléti szolgálatot 24-48 órás váltásos rendszerben három szolgálati csoport látja el.Ez annyit jelent, hogy az adott csoport reggel 7.30-tól másnap reggel 7.30-ig látja el a szolgálatot. Ezeket a csoportokat A csoportnak, B csoportnak, és C csoportnak nevezték el elődeink. A csoport nevére kattintva megismerheti tűzoltóinkat. A törzs állományát pedig itt tekintheti meg.

Vas Megyei Földhivatal

Vas Megyei Földhivatal

Az ingatlan-nyilvántartás vezetése, az ingatlanokkal kapcsolatos ügyek intézése az ingatlan fekvése szerint illetékes körzeti földhivatal hatáskörébe tartozik. Az ingatlan-nyilvántartást a földhivatalok településenként, azon belül fekvésenként (belterület, külterület, korábban zártkert is) vezetik. A körzeti földhivatalokban ügyfélszolgálat működik, melynek feladata a beadványok átvétele, az ügyfelek részére történő adatszolgáltatás.

Vas Megyei Kormányhivatal

Vas Megyei Kormányhivatal

Szeretettel köszöntjük a Nyugat-dunántúli Regionális Közigazgatási Hivatal Vas Megyei Kirendeltségének jogutódjaként működő Nyugat-dunántúli Regionális Államigazgatási Hivatal Szombathelyi Kirendeltségének honlapján, amely 2005. évben azzal a céllal jött létre, hogy közérdekű információk és szolgáltatások elérhetővé tétele révén erősítsük hivatalunk ügyfélbarát és szolgáltató jellegét, új kommunikációs csatornát nyissunk meg a lakosság felé.

Tuti menü