Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Építőipar - Gipszkarton képes leírás - Építőipar, Vas megye.tlap.hu
részletek »

Építőipar - Gipszkarton - Építőipar, Vas megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoipar-vasmegye.tlap.hu » Építőipar - Gipszkarton
Keresés
Találatok száma - 4 db
Farkas Zoltán

Farkas Zoltán

Vállalkozásunk több, mint 15 éve működik sikeresen. Az ország egész területén vállalunk és végzünk munkákat, illetve folyamatos munkaadóink is vannak, amely tükrözi megbízhatóságunkat és korrekt munkavégzésünket (lásd. REFERENCIÁK, MUNKÁINK). Megrendelőink legnagyobb megelégedésére, minden elvállalt gipszkarton szerelési munkát pontosan, gyorsan, szakszerűen végzünk, illetve csak jó minőségű, elismert anyagokkal dolgozunk, ezáltal garantálva, hogy a munkánk nem csak szép, de tartós is lesz! Referenciánk között megtalálhatók szállodák, wellness hotelek és központok, intézmények, komplett irodaházak, irodák, üzletek belső kialakítása. Gipszkarton falakat, álmennyezeteket, tetőtér beépítéseket készítünk családi házakban, panellakásokban, panziókban, társasházakban, vagy igény szerint bárhol. Továbbá munkáim között szerepeltek már kandallók, rejtett világítások és még sok egyedi ötlet megvalósítása. Ha felkeltettem az érdeklődését, kérem, a KAPCSOLAT menüpont alatti elérhetőségeimen érdeklődjön részletesebben!

Gipszkartonozás

Gipszkartonozás

Gipszkarton falakat, álmennyezeteket, tetőtér beépítéseket készítünk családi házakban, panellakásokban, panziókban, társasházakban, vagy igény szerint bárhol. Továbbá munkáim között szerepeltek már kandallók, rejtett világítások és még sok egyedi ötlet megvalósítása.

Velemi-Bau Bt.

Velemi-Bau Bt.

A világ kövei és a burkolatok világa!-Termékeink: terméskövek, térkövek, klinkerek, burkolatok, csempék, járólapok, kandallók, VOBOS hajlítható gipszkarton. Egyéb szolgáltatások: ácsmunkák, tetőfedés, gipszkartonozás, burkolás. Velemi-Bau Bt. Építőipari kivitelezés.

Vörös Dominó

Vörös Dominó

Tevékenységeink családi ház, társasház, üzlethelyiség kivitelezését, felújítását tervező leendő partnereink számára a komplex generálkivitelezés lehetőségét kínálják Szombathelyen és környékén, ügyfeleink megkeresése alapján. Szakmai tapasztalataink minősége, elkészült referenciamunkáink garanciát jelentenek leendő partnereink számára. Szárazépítészati munkák: gipszkartonozás: falak és mennyezetek szerelése, kazettás álmennyezetek szerelése nyílászárók beépítése külső nyílászárók beépítése: fa, műanyag vagy alumínium szerkezetek, belső nyílászárók beépítése utólag szerelhető vagy hagyományos tokszerkezettel

Tuti menü