Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Építőipar - Fatelep, Erdészet képes leírás - Építőipar, Vas megye.tlap.hu
részletek »

Építőipar - Fatelep, Erdészet - Építőipar, Vas megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoipar-vasmegye.tlap.hu » Építőipar - Fatelep, Erdészet
Keresés
Találatok száma - 4 db
A.B.Holz - Épületfa,fűrészáru

A.B.Holz - Épületfa,fűrészáru

Lukácsházi fűrészüzemünkben gyártunk és Szlovák importból származó épületfát forgalmazunk.Készletünkben megtalálható az összes járatos épületfa méret, egyedi igényeket is gyorsan ki tudunk elégíteni. Árképzésünkben törekszünk arra, hogy a vásárlói igényeket, a minőséget és az árakat összhangban tartsuk. Forgalmazott termékek: -Fenyő fűrészárú, épületfa -Léc, deszka, gerenda, padló -Lambéria, hajópadló -OSB lapok -Ajtó-ablak frízek Forgalmazott termékeinket kedvező áron kiszállítjuk, igény esetén rovar-gomba és lángmentesítő szerrel( Teteol ) kezeljük.

Farkas-Fa

Farkas-Fa

A Farkas-Fa Kft. faipari vállalkozás, amely - folyamatos fejlődésének köszönhetően - ma már a fafeldolgozás széles skáláján tevékenykedik. A különféle épületfa-anyagok, asztalos fűrészáruk és burkolóanyagok előállítása egyaránt profilunkba tartozik. Elmondhatjuk, hogy jelenleg a térségben meghatározó szerepünk van a fafeldolgozás területén.

SEVEN-WOOD Kereskedelmi Kft.

SEVEN-WOOD Kereskedelmi Kft.

A kereskedelem jellemzően Ausztriába történő kivitelt jelent. Az osztrák partnereink fűrészüzemek, forgácslapgyárak, nagykereskedők és fuvarozók. Az alapanyag beszerzése jelenleg kizárólag Nyugat-Magyarországon történik, a nyugati öt megyében. A partnereink itt jellemzően magánvállalkozók. A faanyag szállítása kamionnal és kisebb részben vagonban történik.

Szombathelyi Erdészeti Zrt.

Szombathelyi Erdészeti Zrt.

Vas megye területe már a legrégebbi időkben is lakott terület volt. Az erdők életére a kialakult nagybirtokrendszer volt először nagy hatással. Ebben az időben az erdőket ún. tilos és szabad erdőkre osztották. A szabad erdők az emberek tűzifa ellátását voltak hivatni, míg a tilos erdőkben makkoltattak és az épületfának való faanyagot termelték ki.

Tuti menü