Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Építőipar - Építőanyag kereskedés, tüzépek képes leírás - Építőipar, Vas megye.tlap.hu
részletek »

Építőipar - Építőanyag kereskedés, tüzépek - Építőipar, Vas megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoipar-vasmegye.tlap.hu » Építőipar - Építőanyag kereskedés, tüzépek
Keresés
Találatok száma - 13 db
Benedek Tüzép

Benedek Tüzép

Vállalkozásunk 1995 augusztusában indult. Eleinte csak cement és mészhidrát forgalmazásával foglalkoztunk, majd a termékskálát folyamatosan bővítettük. Ez tette szükségessé 2001-ben egy új telephely létesítését, amely 4000 m2 területen biztosít lehetőséget az építőanyagok megfelelő tárolására. Az elmúlt években kialakított üzleti kapcsolataink biztosítják, hogy kedvező áron és megbízható minőségben kínálhassuk a termékeket. Arra törekszünk, hogy vásárlóink igényeit széles választékkal, gyors és segítőkész kiszolgálással elégítsük ki. Szaktanácsadással igyekszünk megkönnyíteni az építkezők eligazodását az építőanyagok széles palettáján, és megtalálni számukra a legmegfelelőbbet. A vásárolt építőanyagok kiszállítását rövid határidővel vállaljuk. Ehhez saját szállító- és rakodógépparkkal rendelkezünk, mely folyamatosan bővül. Az érdeklődéseket az alábbi elérhetőségeink valamelyikén várjuk, vagy keresse fel kereskedésünket személyesen.

Digitalbau Építőanyag Webáruház

Digitalbau Építőanyag Webáruház

Ön nem kényszerül többé kompromisszumokra a legtartósabb, így a legolcsóbb műszaki megoldás elérése érdekében. A megvásárolt építőanyagok kedvező országos házhoz szállítással akár 72 órán belül elérhetőek. Regisztrált felhasználóink díjmentesen olvashatják az építkezés, lakásfelújítás , burkolás, kert és kerítés témakörével foglalkozó építési tippeket és tanácsokat, előre értesülhetnek akcióinkról és új termékeinkről.

Építőanyagok, ragasztók, aljzatkiegyenlítők, fugázók sz

Építőanyagok, ragasztók, aljzatkiegyenlítők, fugázók sz

Olcsó és jó minőségű építőanyagok. Esztrich betonok, habarcsok, aljzatkiegyenlítők, mély alapozók, beltéri-kültéri ragasztók, flexibilis fugázók, gres mozaik, kerítésdrótok, árnyékoló hálók széles választéka webáruházunkban.

Extrubau Kft.

Extrubau Kft.

Az Extrubau Kft. 1999-ben hat fővel alakult Szombathelyen, és családi házak mellett a kezdetektől fogva nagyobb projekteknél, ipari csarnokoknál is vállalt hideg burkolási munkákat. Egy évre rá a piac igényeit felismerve vállalkozásunk földmunkagépet vásárolt, s így már alapozási munkákra is kaptunk, méghozzá egyre és egyre több megbízást. Az Extrubau Kft. minden hirdetés nélkül, pontos, gyors munkájára hagyatkozva építette jövőjét, és az idő előrehaladtával számos építtető döntött fiatal, dinamikus, rugalmas csapatunk mellett. Mindeközben gépparkunkat folyamatosan bővítettük, előbb tehergépkocsikat, 2001 elején pedig új földmunkagépeket, majd nyergesvontatókat, mixereket és betonpumpát is vásároltunk. Növekvő eszköz- és megrendelés-állomány mellett sokrétű cégünk 2004. februárjában két részre vált: az építőipari kivitelezési munkák a Polányi és Társa Kft-hez kerültek, az Extrubau Kft. pedig azóta döntően a szállítmányozási tevékenységre koncentrál, a kavicstól kezdve a betonon át a homokig mindenféle ömlesztett áru gyors, pontos szállítását vállalja. A cég gépei rövidebb és hosszabb távra is kibérelhetők, s az Extrubau Kft. e mellett kavics és humuszeladással, továbbá ingatlanforgalmazással is foglalkozik.

Hisec Doors

Hisec Doors

Tevékenységi körünk kiterjed: - fém biztonsági ajtók ellenőrzésére, beépítésére és értékesítésére - műanyag és alumínium párkányok beépítésére, forgalmazására - hevederzárak, Icsa zárbetétek forgalmazására Fő területünk a bejárati biztonsági ajtók forgalmazása. Foglalkozunk bejáratok biztonsági felmérésével, biztonsági ajtók, új ajtórendszerek kiépítésével és értékesítésével, valamint beszerelésével. Termékeink országszerte elérhetőek, részben saját üzlethálózatunkon, részben szakkereskedői partnereinken keresztül.

Joó Építőanyag és teherfuvarozás

Joó Építőanyag és teherfuvarozás

Joó Építőanyag és teherfuvarozás. Minden ami a ház építéséhez és szépítéséhez kell, ha röviden kellene jellemezni a családi vállalkozásomat. 1990-ben vettem egy IFÁT és neki álltam tisztességesen dolgozni, magam fajta magyar embereknek,ezt azért emelem ki, mert mindig azt tartottam,hogy a munkámat itthon végzem. Ahogy egyre több munkám lett még egy önrakodós autót és magam mellé vettem testvéremet. Szűken a családról, öten vagyunk testvérek 1981-től édesapám halála után édesapám halála után édesanyánk egyedül nevelt fel bennünket.Feleségemmel négy gyermeket vállaltunk.Visszakanyarodom a vállalkozásunkhoz,a teherfuvarozás párosult építőanyag kereskedelemmel,ami úgy telt fel különböző építő és szépítő anyagokkal, hogy ami kellett egy-egy embernek abból mindig többet vásároltam. A gépeket úgy vásároltam, hogy mindent megtudjak oldani a kiszállítás tekintetében.

Kul - Lex Kft.

Kul - Lex Kft.

Webes megjelenésünk segítségével megismerheti cégünket, termékeinket, szolgáltatásainkat. Megtiszteltetés számunkra, hogy mi mutathatjuk be Önnek a General Electric Plastics Structured Products Europe polikarbonát termékeit, amelyek forradalmi változást hoztak az építészetben. Amire honlapunkon lehetősége nyílik: Megismerheti az általunk forgalmazott termékeket, Tájékozódhat termékárainkról, szolgáltatásainkról, Bepillantást nyerhet termékeink főbb felhasználási területeibe, Megtekintheti referenciáinkat, Felveheti velünk a kapcsolatot.

MELIR Építőanyag Kereskedés

MELIR Építőanyag Kereskedés

Cégnév: Meliorációs és Rekultivációs Kft. Szombathelyen az egyik legszínvonalasabb építőanyag boltja. Itt mindent megtalál amire szüksége lehet az építkezések, felújítások, karbantartások során! Jöjjön el hozzánk és győződjön meg személyesen is.

Polmetál Pruszynski Kft.

Polmetál Pruszynski Kft.

A Polmetál Pruszynski Kft. 2002. július 18-án alakult lengyel-magyar vegyes vállalatként. A cég a Grupa Pruszynski csoport tagja, mely Lengyelországban piacvezető a fém tetőfedő anyagok gyártásában. Cégünk elsősorban ipari és mezőgazdasági könnyűszerkezetes csarnokrendszerek elemeit, tartó és burkoló lemezeit, fém álmennyezeteket, gipszkarton falrendszerek tartó vázait, valamint a családi házak fedésére is használt Magyarországon is egyre népszerűbb cserepes lemezeket gyárt és forgalmaz. Kiváló minőségű termékeket ajánlunk, amelyet többéves garanciával támasztunk alá, ami azért lehetséges, mert a legkorszerűbb technológiával, gépparkkal és alapanyaggal dolgozunk.Nagyon széles palettában kínálunk tetőfedő és mennyezeti burkolóanyagokat.

Hirdetés
Stukkó webáruház

Stukkó webáruház

A stukkót főleg a belső és külső felületek (falak, mennyezetek, ablakok) díszítésére használják, mert a hungarocell időálló. Nagyon elterjedt napjainkban, mert szebbé varázsolhatja otthonát, környezetét.

Szabó És Társa Tüzép

Szabó És Társa Tüzép

Kiváló minőségű építőipari termékek, tüzelőanyagok, kedvező áron lakossági vevők és kivitelező cégek számára egyaránt. Ezt kínálja Önnek Vas megye legnagyobb építőanyag-kereskedője, a vasvári Szabó és Társa Kft. A korábban fuvarozóként sikeres Szabó Zoltán által irányított Szabó és Társa Kft. a 90-es évek eleje óta foglalkozik építő- és tüzelőanyag-kereskedelemmel. A megfontolt előrehaladás jegyében növekvő családi vállalkozás a vevők lehető legjobb kiszolgálását szem előtt tartva az idő előrehaladtával folyamatosan szélesítette áruválasztékát, bővítette, korszerűsítette telephelyét és gépparkját.

SZOKA Szombathelyi Kavics Kft.

SZOKA Szombathelyi Kavics Kft.

A KÖKA (Kő- és Kavicsbányászati) Kft. SZOKA Szombathelyi kavicsbánya nevében új vállalkozás Szombathely és Táplánszentkereszt határában. A kavics előfordulást jóval a kavicsbánya megnyitása előtt ismerte a lakosság. Innen építkezett Táplánszentkereszt, és Gyöngyöshermán.. Az 1970-es évek elején nyitott bánya szolgáltat osztályozott kavicsot, homokot Szombathely és térsége építkezéseihez. Az idők során, a minőségi elvárásoknak megfelelően több lépésben fejlesztettük a gyártás technológiát, üzleti partnereink megelégedésére. A természetes építőanyagok iránti kereslet miatt a kavicsbánya elkezdte a természetes állapotú és megmunkált terméskő és a természetes vályog építő anyagok fogalmazását is. A kavicsbánya 30 éves működése alatt létrejött bányató a város vezetőinek elképzelése szerint a jövőben szabadidős létesítmény alapját képezhetné. Jelenleg bányászati tevékenységet folytatunk rajta, ezért még korlátozott mértékben sem engedhetjük meg kikapcsolódni vágyók jelenlétét.

Térkő kereskedés

Térkő kereskedés

Kereskedésünket 2005 nyarán nyitottuk meg. Alapvetően természetes és mesterséges alapanyagú fal- és térburkolókövek, kerti kiegészítők forgalmazásával foglalkozunk. Az általunk forgalmazott termékkörből mind az igényes, mind az olcsóbb terméket előnyben részesítő vásárlóközönség kedvére választhat. Feladatunknak tekintjük, hogy összhangot keressünk a kertet használók igényei, a környezet, valamint a pénzügyi lehetőségek közt, tehát segítsünk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A nagy választékot a 6 legnevesebb nemzetközi és hazai térkő gyártó termékskálája biztosítja. A kiválasztásban segítenek a teljes elemválasztékot tartalmazó katalógusok.

Tuti menü