Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Építőipar - Építés, felújítás, generál kivitelezés képes leírás - Építőipar, Vas megye.tlap.hu
részletek »

Építőipar - Építés, felújítás, generál kivitelezés - Építőipar, Vas megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoipar-vasmegye.tlap.hu » Építőipar - Építés, felújítás, generál kivitelezés
Keresés
Találatok száma - 18 db
A.B.Holz

A.B.Holz

Építőipari kivitelezés: Ipari és mezőgazdasági csarnokok, raktárak kivitelezése, a tervezéstől az átadásig. Csarnokszerkezetek tervezése, kivitelezése többféle konstrukcióban: -Acélszerkezet -Betons zerkezet -Faszerkezet -Falazott szerkezet Többféle oldalfal és tetőkialakítás: -Lemezelt -Falazott - Palázott

AGROPLÁN Kft.

AGROPLÁN Kft.

Az Agroplan Kft. több éves működése során az ország egész területét érintő tevékenységet folytat. Tevékenységünk kiterjed a tervezésre, a pályázatírásra és lebonyolításra, valamint a szaktanácsadásra. Ügyfeleinknek a beruházás előkészítésétől a tanácsadáson keresztül, a kivitelezés lebonyolításáig összevont szolgáltatást nyújtunk. Számos, a referencia listában látható, EU-s pályázatban vettünk részt, kapcsolódó építészeti tervezésben és egyéb feladatok megoldásában, segítve ezzel partnereinket. A partnerlistában szereplő technológiai és szakági tervezőkkel szoros kapcsolatot tartunk fenn, dolgozunk együtt hatékonyan.

Coral-Mount Kft.

Coral-Mount Kft.

A Coral-Mount építőipari Kft. 1991-ben alakult Szombathelyen. Az eltelt 18 év során folyamatosan fejlődtünk anélkül, hogy a tulajdonos, ügyvezető személye, a székhely, vagy bármilyen fontos adatunk változott volna. Úgy véljük ez a megbízhatóságunk szempontjából fontos körülmény. Tevékenységünk általános építészeti tervezés és kivitelezés. Először csak könnyűszerkezetes technológiával dolgoztunk, ma nagyobb részben tégla szerkezettel építünk lakóházakat. Naprakész, korszerű technológiákkal dolgozunk, a legújabb megoldásokat alkalmazva, természetesen a megrendelőink igényei szerinti árfekvésben. A tervezésnél elsősorban az ésszerűséget és maradandó érték létrehozását tartjuk fontosnak, nem a változó divatot, kerüljük a szélsőségeket. Bármilyen technológiával építünk , a kiváló hőszigetelés alapkövetelmény. A tapasztalat szerint egy általunk épített korszerű lakóház fűtési költsége a felét sem éri el a hagyományos épületekének. Épületeink egyediek, ügyfeleinkkel a tervezés és kivitelezés során folyamatos és jó a kapcsolat. Az épületekért a tervezéstől a kulcsátadásig azonos személy a felelős, ügyfeleink nincsenek kitéve az esetleg megbízhatatlan alvállalkozók okozta kellemetlen meglepetéseknek. Amennyiben bármilyen kérdésben segíteni tudunk, ezen a honlapon jelezheti.

Déner Házak

Déner Házak

Tisztelt Látogató, örömmel vesszük érdeklődését az általunk gyártott kész házak és előregyártott házak iránt. Röviden önmagunkról annyit, hogy 16 éve építünk nagy paneles technológiájú könnyűszerkezetes házakat, ezalatt több mint 500 házat építettünk. Leírásunkban remélhetőleg talál magának hasznos dolgot akkor is, ha nem a könnyűszerkezetes technológiának ezt a klasszikus stílusát választja.

DomInno Családi házak

DomInno Családi házak

Tevékenységünk magában foglalja a tervezéstől kezdve a teljes kivitelezést. Épületeink a szerkezetkész- és kulcsrakész állapot között bármely készültségi szintig megrendelhetők. Ha az építtető úgy kívánja, akár a saját erőforrásai felhasználásával is dolgozunk. Szerkezetünk nem kizárólagosan lakásfunkció kialakítására alkalmas. Földszintes vagy tetőteres konstrukcióval egyaránt lehet szállás, kereskedelmi és vendéglátó-, egészségügyi- és irodai célú épület is. Partnercégeink, valamint munkatársaink szakmai kérdésekben, tanácsadásban bármikor készséggel állnak rendelkezésre, kész tervrajzok és ismert igények alapján árajánlatot készítünk. Céljaink között szerepel, hogy a kiváló szakembereink által tervezett és kivitelezett, esztétikai látványával tekintetet magához vonzó házaink által népszerűsítsük, és támogassuk a könnyűszerkezetes technológia magyarországi térhódítását.

Építészeti könyvek könyvesbolt

Építészeti könyvek könyvesbolt

Sokan imádják a könyveket. A következő iromány beszerzésében segít a Booker webáruház. Aweboldalon Magyarországon kapható összes könyv megtalálható. A könyv kategóriák vizsgálatával mindenki villámgyorsan megtalálja a hozzáillő könyvet. Idő takarítható meg a kereséssel, mert a teljes hazai kínálat megtalálható és könnyen böngészhető a weboldalon. A részletes keresőben cím, tartalom, szerző és kiadó szerint is lehet keresni. Barátságos árakkal és gyors házhozszállítással válik kényelmesebbé a megrendelés.

Generál Építőmester

Generál Építőmester

A KFT. 1990.-ben alakult. 2003-ig a VASÉP KFT-k szervezetrendszerének tagjaként a Vas megyében jelentkező építőipari feladatok megvalósításában az építési team összeállítását, szervezését, kivitelezés során pedig a projekt manager-i feladatokat végezte el. 2004-től építőipari kivitelező szervezet. Feladata: új épületek építése, meglévő épületek felújítása, rekonstrukciója, magas és mélyépítési, építőipari munkák végzése teljes szakmai skálával, tervezési munkák, mérnöki szaktanácsadás. Fő tevékenységi köre: építőipari generál kivitelezés, mérnöki tevékenység, tanácsadás.

Homlokzati Hőszigetelés - Az Ön  partnere

Homlokzati Hőszigetelés - Az Ön partnere

Ablakok, ajtók, nyílászárók széleskörű forgalmazása piaci ár alatt,azok beépítése. Homlokzati hőszigetelés kivitelezése akár anyagbeszerezéssel kedvező áron, megbízható referenciamunkákkal! Honlapunkon számtalan cikket, tanácsot talál, keressen minket bizalommal, és elkészítjük Önnek a megfelelő ajánlatunkat!

Homokfúvás

Homokfúvás

A Mobil Homokszórás Kft. szombathelyi székhellyel, de országos lefedettséggel vállal helyszíni homokfúvásos felülettisztítási munkálatokat. Kő, tégla, bontott tégla, fém és fa felületek tisztítása száraz és nedves szórással. Szobrok, emlékművek, épületek, építmények tisztítása, időjárási szennyeződések, malter és festékrétegek, anyagmaradványok eltávolítása céljából.

Hirdetés
Homokszórás

Homokszórás

Vállalkozásom fő profilja fémek, vasszerkezetek tisztítása homokszórásos technikával. A homokszórásos felülettisztítás felület-előkészítésre is használható. Alkalmas hagyományos festés, porfestés, galvanizálás és egyéb bevonatok előkészítéséhez, tehát nemcsak rozsdát, festéket illetve más szennyeződést tudunk eltávolítani vele az anyagról, hanem a fémrevét is, ezáltal egy finoman érdes felületet kapunk. Emellett ezzel a technikával gravírozást is vállalok. Látogass el weblapomra a galéria menüpontba, és keresgélj a kategorizált képek között!

Jemerik László - kőműves, magasépítő technikus

Jemerik László - kőműves, magasépítő technikus

Vállalkozásom családi házak építésével, melléképületek, garázsok kivitelezésével, régi épületek külső-belső felújításával foglalkozik. Az épületeket szerkezetkész illetve kulcsrakész állapotban is készítem. 10 éves építőipari tapasztalatommal, magasépítő technikusi minősítésemmel az épületek legváltozatosabb alaprajzi elrendezéseit és homlokzati kialakításait is gond nélkül kivitelezem. Az általánosan alkalmazott modern rendszereket (YTONG, POROTHERM, LEIER) ugyanolyan jártassággal kezelem, mint a hagyományos technológiákat. Bizonyítja ezt az a közel 5.500 m2 beépített lakóterület, melyet ezidáig a megrendelők örömére és megelégedésére adtam át. Munkáim során az elsődleges szempontok között szerepel a szakszerűség mellett a megrendelők érdekeinek szem előtt tartása.

Mérmű-Terv Bt.

Mérmű-Terv Bt.

Az 1997-ben alapított Mérmű-Terv Betéti Társaságot magántervezésben jártas szakemberként hívtam életre azzal a céllal, hogy tevékenységemmel maximálisan alkalmazkodjak a megváltozott piaci követelményekhez. A tervezésben és építészetben ugyanis "más gazdasági ágazatokhoz hasonlóan" egyszerre jelentkezik a megbízhatóság, a gyorsaság, a megfelelő ár-érték arány és a garancia igénye. Ezek a kritériumok csak magas fokú specializációval és igazi csapatmunkával teljesíthetők. Szakmai szemléletem leginkább ezekkel a fogalmakkal jellemezhető. A Mérmű-Terv Bt. olyan építésztervező iroda, amely lakó-, közösségi és ipari épületek tervezésére szakosodott, és a szakági munkákat mindig az adott épület alapanyagához, profiljához leginkább megfelelő cégekkel, hosszú távú partnereivel végezteti el. A minőségi csapatmunkának mindig egyedi megjelenésű, stílusos épület a végeredménye. Szakmai sikerünk leginkább itt és így mérhető le. 2002-től a belvároshoz közeli, ízlésesen berendezett, saját tulajdonú irodánkban várjuk a kedves érdeklődőket és ügyfeleinket!

Pen-Szig Kft.

Pen-Szig Kft.

Weboldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy egy helyen bemutassuk a penészes fal, penészes lakás és penészes családi ház penésztelenítési lehetőségeit. Minden felsorolt problémára megoldást és kivitelezést ajánlunk. Cégünk alkalmazza a penész elleni küzdelem három módszerét, úgymint vegyszeres penészmentesítést, penész elleni falfestést és a páratartalom automatikus beállítását légtechnikai megoldásokkal.

Polisztirol díszlécek gyártása

Polisztirol díszlécek gyártása

A Polisztirol díszlécek és épületdíszítő elemek nagyon divatos stukkós alkalmazás! Kültérre és beltérre egyaránt alkalmazzák, praktikussága és szépsége miatt. Homlokzati, kültéri díszléc, díszítőelem: - homlokzati polisztirol díszléc: 2 méter hosszúságú ez a díszléc és fehér színű EPS, expandált polisztirol hab alapanyagból készül. Kültéri díszléceink minden épület elengedhetetlen díszítőelemei, pl. ablakok, ajtó kiemelése. Nagy forma és méretválasztékban kapható, egyedi elképzelést is megvalósítunk, helyreállítunk. A kültéri díszítőelemeket, díszléceket ajánlatos kérgesíteni (felületkezelni), hogy tartós és időjárás álló legyen. A kérgesített kültéri termékünket speciális műgyanta bevonattal látjuk el. - íves díszléc: fehér színű EPS, expandált polisztirol hab alapanyagból készül. Két félét különböztetünk meg, a boltívre és az íves falra készült díszléc. Bármilyen díszléc profilhoz eltudjuk készíteni. A méret pontossága érdekébe keresse munkatársainkat a Kapcsolat menüpontban! - homlokzati polisztirol párkány: 2 méter hosszúságú ez a termékünk és fehér színű Eps, expandált polisztirol hab alapanyagból készül. A polisztirol homlokzati párkánynak három alkalmazási területe van! Az ereszpárkány az oldalfal és a tető találkozásánál a homlokzaton, az osztópárkány ami a homlokzaton a falat vízszintesen megosztó dísz, amit szín elválasztásához is használhatjuk, illetve a

Régi házak felújítása

Régi házak felújítása

Szakképzett csapatunk 9 éve végez külső-belső minőségi felújításokat Zala- és a szomszédos megyékben. Speciális területünk a régi parasztházak teljes körű felújítása. A felújítások során sokszor meg kell birkóznunk azzal a feladattal, hogy a régi formák meghagyása mellett a modern kor igényeit is maximálisan kielégítsük. A felújítások során nagy mértékben támaszkodunk az ősi magyar energetikai térrendezés elemeire.

Tender Építőipari és Szolgáltató Kft. - Családi ház

Tender Építőipari és Szolgáltató Kft. - Családi ház

A Tender Kft. teljes körű építőipari kivitelezéssel, valamint ingatlanok, családi házak, lakások és telkek értékesítésével foglalkozik. Szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek s a kivitelezésekhez, felújításokhoz szükséges modern alapanyagok s korszerű technikák úgy, ahogy a megfelelő géppark, építőipai eszközök és berendezési tárgyak is egyaránt rendelkezésünkre állnak. Megrendeléseinket nagyrészt Vas megye területén végezzük s központunk Szombathelyen található. Még több információért látogasson el weboldalunkra a tenderkft.hu címen és ismerje meg bővebben szolgáltatásainkat, referenciáinkat, böngésszen eladó házaink, telkeink között!

V-teRv 2002

V-teRv 2002

A V-teRv 2002 Építésziroda 2002-ben alakult. A cég fő tevékenysége családi házak tervezése, és a tervezéshez kapcsolódó kiegészítő tevékenységek, úgymint: állapot felmérés, szakvélemény készítés, mérnöki tanácsadás. Ezenkívül: hagyományos ( falazott szerkezetű ) és könnyűszerkezetes ( favázas, fémvázas, gerendás szerkezetű ) épületek tervezése ( nyaralók, üzletek, mezőgazdasági épületek, medencék, stb.), műszaki vezetés, ingatlan értékbecslés, lakberendezés Nagyobb feladatok esetén, külsős építész-, valamint szakági tervező kollégák segítik a munkát. A cég megalakulása előtt, már 1990 óta folytatok építészeti tervezést, így több mint, tizenöt éves tapasztalat birtokában, főként minőségi tervezésű egy és többlakásos lakóházakat, üzleteket, nyaralókat, mezőgazdasági épületeket tervezek. Az épülettervekre változatos formavilág jellemző, amely magas színvonalú rajzfeldolgozottsággal, részletes tervkidogozással párosul.

Tuti menü