Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Belsőépítészet, lakberendezés képes leírás - Építőipar, Vas megye.tlap.hu
részletek »

Belsőépítészet, lakberendezés - Építőipar, Vas megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoipar-vasmegye.tlap.hu » Belsőépítészet, lakberendezés
Keresés
Találatok száma - 4 db
 Falco Zrt.

Falco Zrt.

A technológiailag elsőosztályú, kedvező árú, faalapanyagú laptermékek szállítójaként lényegesen hozzájárulunk a faalapanyagú laptermékek tovább-fejlesztéséhez. Termékeinket majdnem minden területen használják, a padlótól a bútorokon keresztül az ablakkeretig. A fejlesztésekbe történő beruházások lehetővé teszik ma számunkra, hogy minden részletet tökéletesítsünk az egységes szervezetünkön keresztül. Legfőképpen a következőket teszi lehetővé.

Függönybolt

Függönybolt

Vállalkozásunk, mely 2000 nyarán bontakozott ki, egy függönyvarrási bedolgozással kezdődött. A hozott anyagokból készítettünk alapfüggönyöket, dekor és sötétítő függönyöket, drapériákat. Kiegészítőként párnákat ágytakarókat készítettünk a megrendelő elképzelései alapján. Ezzel egyidejűleg egy belsőépítészeti stúdió megbízásait is elvállaltuk, mely kezdetben csak függönyök varrásra vonatkozott. A varrási munkák folyamatosan kiegészültek az ehhez kapcsolódó szolgáltatási tevékenységekkel, melyek többek között a helyszíni felmérés és kivitelezés. A függönyözési munkákat kiegészítettük a karnisok tervezésével, felrakásával. Ekkor már lakások, házak teljes függönykivitelezését bonyolítottuk az alvállalkozási tevékenység mellett. A függönyök varrásán túl fontosnak tartottuk, hogy ügyfeleink szakmai és technikai segítséghez jussanak a mai 'formatervezett világban'. Ezért kivitelezési és szakmai tanácsadással segítünk vásárlóink elképzeléseinek megvalósításában. E szolgáltatások iránt megnőtt kereslet miatt 2003 májusában egy fiatalos szakmai gyakorlattal rendelkező kis csapattal megkezdtük értékesítési és szolgáltatási tevékenységünket a Belső Uránia udvarban kialakított üzletünkben.

Vasi Korpusz Kft.

Vasi Korpusz Kft.

13 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, 2 éve alapítottuk a Vasi Korpusz Kft.-t. Cégünk bútorkészítéssel és bútorlapszabászattal foglalkozik, a vásárlók egyedi igényeit figyelembe véve. Megrendelőink Vas Megye, de főként Szombathely vonzáskörzetéből érkeznek.

ZENA Függöny - Dekor szaküzlet

ZENA Függöny - Dekor szaküzlet

Magántulajdonú vállalkozásunk szakmai tevékenysége a textilforgalmazás területén az 1980-as évek végére nyúlik vissza. A családi vállalkozás által üzemeltetett üzlet a belváros idegenforgalmilag frekventált helyén, 9700 Szombathely, Király u. 11. szám alatt található. A kényelmes vásárlást nagyban elősegíti a jó megközelíthetőség, illetve jó parkolási lehetőség. Az Önök lakásának szebb és otthonosabbá tételét az alábbi szolgáltatásaink segítik elő: Nagyítás

Tuti menü