Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Árnyékolástechnika képes leírás - Építőipar, Vas megye.tlap.hu
részletek »

Árnyékolástechnika - Építőipar, Vas megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoipar-vasmegye.tlap.hu » Árnyékolástechnika
Keresés
Találatok száma - 8 db
 Manpet megoldások - árnyékolástechnika, redőny, roletta

Manpet megoldások - árnyékolástechnika, redőny, roletta

A külső és belső tereknek az árnyékolása hasznos kiegészítői napjainkban a régi, vagy modern családi házaknak, társasházaknak, üzemépületeknek, vagy irodáknak. Az árnyékolás tetszőleges beállításával érhetjük el, hogy mennyi fény jusson be az adott épületbe. Védenek az UV sugaraktól és a kíváncsiskodó szemektől. Tekintse meg termékeinket és biztos, hogy megtalálja az Önnek megfelelőt!

AB-árnyékolástechnika - Szombathelyen is

AB-árnyékolástechnika - Szombathelyen is

Több mint 35 éve a szakmában. Pontos megbízható szakemberekkel dolgozunk. 5 év garanciát adunk munkáinkhoz. Alumínium, műanyag redőnyök, Zsaluziák, reluxák, szúnyoghálók, szalagfüggönyök, roletták, napvédőhálók, Garázskapuk, napellenzők minden féle színben nagy választékban, elektronikus kivitelben is, gyors szakszerű munkavégzés. Helyszíni díjtalan felmérés. Rendszeres akciókkal állunk rendelkezésükre minden kedves megrendelőnek a hét minden napján.

Árnyékolástechnika - minden ami árnyékolás

Árnyékolástechnika - minden ami árnyékolás

Szeretne Ön is igényes árnyékolást otthonába, irodájába? Válasszon akár modern vagy hagyományos stílust, mi megvalósítjuk! Már több mint 35 éve állunk a vásárlóink igényeinek rendelkezésére! Német minőségi alapanyag! Tegyen próbára! Az ország egész területén! Válasszon az alábbi termékek közül és nézze meg a részletesebb leírást: - Alumínium redőny - Műanyag redőnyök - Reluxák - Szalagfüggönyök - Roletták - Zsaluziák - Napellenzők - Szúnyoghálók - Redőnykapuk A legtöbb munkát Szombathely, Győr és Sopron környékén vállaljuk!

Forró Árnyékolás

Forró Árnyékolás

Vállalkozási tevékenységemet 1986-ban árnyékolástechnikai termékek gyártásával és beszerelésével kezdtem. Cégem termékpalettája mára már kibővült, műanyag nyílászárók és alumínium kerítések, előtetők stb. gyártásával, beépítésével. Célunk, hogy termékeinket közvetlenül juttassuk el lakossági és közületi vásárlóink részére. Cégünk a legkorszerűbb technológia mellett Ausztriában is a legkedvezőbb árfekvést biztosítja. Termékeinket, munkáinkat az elérhető ár és elvárható európai minőség és garancia jellemzi. Munkánk eredményeként büszkék vagyunk arra, hogy a FORRÓ vállalkozás Budapest-i, Vas megyében, Celldömölki, valamint Kőszegi bemutatótermében személyesen, valamint országos hálózatban közvetve fogadhatja rendeléseiket.

Intereuro Ablak Kft.

Intereuro Ablak Kft.

Széles választékkal és minőségi árukkal várjuk minden régi és új ügyfelünket. Műanyag nyílászárók gyártása és forgalmazása, redőnyök gyártása és forgalmazása, párkányok raktárkészletről, műanyag kerítéselemek alumínium borítással raktárkészletről, beltéri ajtók forgalmazása.

Kelet-Ablak KFT

Kelet-Ablak KFT

Műanyag és Alumínium nyílászárók gyártása egyedi méretre. Redőnyök,párkányok, könyöklők, szúnyoghálók, beltéri ajtók forgalmazása, szerelése. A Win-Plast KFT 2001-ben alakult, hazánkban 22 ablakgyártó részére szállítja a Winhouse márka néven futó profilokat. A vállalkozás tulajdonosai 2006-ban vásárolták meg a Kelet Ablak KFT 100%-os tulajdonrészét és költöztették az üzemet Nyíregyházáról, Szombathelyre. 2008. évtől alumínium nyílászárók gyártását kezdte meg cégünk. A Win-Plast KFT jelentős ismeretekkel és kapcsolatokkal bír a hazai nyílászáró piacon, ennek köszönhetően született meg a döntés, hogy belevág a konfekcionálásba. A két cég szoros kapcsolódásának köszönhető, hogy a Kelet Ablak KFT piaci pozíciója egyre erősödő. Megrendeléseink számának folyamatos növekedése egyértelmű bizonyítéka annak, hogy megbízóink elégedettek az általunk nyújtott szolgáltatásokkal, és azokminőségével, ahogyan termékeinkkel is. Piaci filozófiánk, hogy komplex megoldást szolgáltassunk az általunk gyártott nyílászárókkal kapcsolatban. Éppen ezért teljes körű kivitelezést vállalunk: ki-, és beszerelés, párkányozás, redőnyözés, takarózás, beltéri ajtók, lengőajtók, automata ajtók, garázskapuk és függönyfalak szerelését is.

Mészáros Árnyékolás és Redőnytechnika

Mészáros Árnyékolás és Redőnytechnika

A Mészáros Árnyékolás és Redőnytechnika Budapest az Ország bármely pontjára szállítja egyedi méretre gyártva árnyékolóit és vagyonvédelmi gördülőrácsait,Vas megyében is vállaljuk akár magánszemélyek akár közületek árnyékolástechnikai termékeinek valamint vagyonvédelmi acélredőnyeinek és rácsainak szervízelését,akár új rendszerek kiépítését teljeskörű kivitelezéssel.Kérem látogasson el honlapunkra és kérjen egyedi árajánlatot az alábbi linkre kattintva.Redőnygyártás felsőfokon-kérje árnyékolóit szakembertől!

Solartrend Kft.

Solartrend Kft.

Solartrend Válassza az élet napos oldalát - velünk! Miután az ember létszükséglete a napfény, és az éltető meleg, a Solartrend Kft. a nap energiájának hasznosítását (például melegvíz, uszodafűtés készítéséhez), a meleg levegő: előállítását (fűtés korszerű napenergiával), megőrzését, lakáson, lakótéren belül tartását (kiváló nyílászárókkal, árnyékolókkal), élvezetét (a télikertben ülve) tűzte ki célul. Tevékenységünk alapvetően két részre osztható. Napkollektorok: Használati meleg vízhez, Fűtéshez, fűtésrásegítésre uszodafűtésre, Nyílászárók, árnyékolástechnika: Műanyag nyílászárók és beépítésük, Redőny, zsalúzia, reluxa stb. A napkollektorokkal, azok szerelésével és komplett rendszerek építésével Budapesten illetve Százhalombattán ismerkedtek meg szakembereink, majd a szakma rejtelmeit kellően elsajátítva, a megfelelő beszállítói hálózat összeállítása után megnyitottuk bemutatótermünket Szombathelyen, a Mátyás király utca 43. alatt. Itt természetesen ingyenes ajánlat adásával, személyre szabott rendszertervezéssel, szaktanácsadással állunk rendelkezésére, az általunk szervezett nyílt napokon bármilyen kérdésére választ kaphat.

Tuti menü