Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Építőipar, Vas megye.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Építőipar, Vas megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: epitoipar-vasmegye.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 5 db
Díszléc

Díszléc

Ez a gyűjtemény olyan cégeknek a gyűjteménye, amik hungarocellből vagy más néven polisztirolból készült díszléc gyártásával foglalkoznak. Legyen gyártó, forgalmazó, vagy kivitelező, itt mindent megtalál egy helyen. Egyéb polisztirolból készülő termékeket, szolgáltatásokat is bemutatunk az oldalon.

Építőipar Pest megye

Építőipar Pest megye

Építőipar Pest megye: Az építőipar a gazdaság egyik fontos része. Folyton tevékeny Pest megyében is. Rengeteg vállalkozás áll a rendelkezésére az építőipar témakörében, hogy megvalósíthassa terveit. Ez az oldal azért jött létre, hogy a legjobb Pest megyei építőipari vállalatokat mutassa be önnek.

Építőipar, kivitelezés

Építőipar, kivitelezés

Építőipar, kivitelezés, epitoipar.tlap.hu , kivitelezés, gépek, szerszámok, belsőépítészet, nyílászárók, forgalmazók Építőipar, kivitelezés, epitoipar.tlap.hu , Építőipar, kivitelezés weboldalainak linkgyűjteménye

Gipszkarton

Gipszkarton

Gipszkarton, gipszkarton.tlap.hu , szerelés, szerelő, kereskedelem, gyártók, szárazépítés, szárazépítő Gipszkarton, gipszkarton.tlap.hu , Gipszkarton, gipszkartonszerelés, gipszkarton kereskedelem, szárazépítés Budapesten és vidéken

Tetőfedő, kivitelezők

Tetőfedő, kivitelezők

Tetőfedő. A tetőfedő a ház koronáját, a tetőt tartja karban. Tevékenységei a bontás, javítás, karbantartás és a tetőfedés. A tető vagy tetőzet az épület, építmény belsejét védő réteg. A tető régebbi nyelvhasználatunk szerint haj, hajazat, héjazat, héjalás, fedél. Tulajdonképpen a legrégebbi és legfontosabb épületszerkezeti elem. A legkezdetlegesebb emberi hajlékok valójában csak tetőzetből álltak. Tetőfedő anyagok bemutatása, ismertetése. Az oldalon megtalálhatók még tetőfedő kivitelezők és kereskedések.

Tuti menü